Plata și rambursarea

Plata și rambursarea

SoundDen acceptă doar plăți efectuate online; card de credit sau Revolut.

Seviciile noastre sunt de tip abonament.

În fiecare lună, la 30 de zile de la prima plată efectuată, abonamentul va fi reînnoit automat, iar suma aferentă va fi debitată din contul dumnevoastră.

Puteți anula reînnoirea abonamentului accesând contul dumneavoastră de utilizator. O dată cu semnarea contractului de Prestare Servicii, SoundDen va debita suma menționată în contract din contul dumneavostră.

În cazul în care nu doriți să semnați contractul, dar vi s-a debitat suma menționată în contract, aveți obligația de a ne semnala acest lucru in termen de 24 de ore. Suma debitată va fi restituită în întregime.

În situația în care ați ales abonamentul necorespunzător și doriti să îl schimbați, vă rugăm să ne contactați într-un interval de maxim 4 ore. Vom restitui suma debitată în întregime și vom anula comanda; veti putea plasa una nouă imediat.

Programul de predare

În momentul în care programați o lecție prin intermediul platformei de predare, primiți un email și un SMS de confirmare cu urmatoarele detalli: Numele elevului, Data, Ora și instrumentul.

Puteți anula sau reprograma o lecție cu cel puțin patru ore înainte. În cazul anulării unei lecții cu cel puțin patru ore înainte de începerea ei, oferim posibilitatea reprogramării lecției.

*Excepție: urgențele neprevăzute.

În cazul în care lecția a început, dar elevul nu s-a prezentat în primele 15 minute, lecția va fi anulată, iar costurile aferente nu vor fi restituite.

Profesorul are obligația de a anula o lecție programată online cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea ei. În acest caz, SoundDen elevul va putea reprograma lecția. În situația în care profesorul nu poate preda lecția și elevul este informat cu mai puțin de 12 ore înainte de începerea lecției, SoundDen va restitui costul lecții în intregime.

În cazul în care o lecție nu se poate desfșura din motive tehnice, acesta va fi reprogramată. Materiale video și foto Fotografiile și fimările, realizate cu acordul părinților, în cadrul evenimentelor și lecțiilor SoundDen, vor fi utilizate de către SoundDen în scop publicitar și de promovare.

Materiale video și foto

Fotografiile și fimările, realizate cu acordul părinților, în cadrul evenimentelor și lecțiilor SoundDen, vor fi utilizate de către SoundDen în scop publicitar și de promovare.