Termeni si conditii

Termeni și condiții
Termenii și condițiile generale de vânzare se vor aplica tuturor bunurilor și serviciilor vândute de KNG EDUCATION SPOT S.R.L. prin intermediul website-ului www.soundden.ro, către cumpărator.

Termeni
Site: www.soundden.ro
Conținut: toate informațiile care se regasesc pe acest site, indiferent de format.
Specificații: descrierea bunurilor și a serviciilor.
Vânzător: magazinul online www.soundden.ro
Cumpărător: persoana fizică sau juridică care efectuează o comandă de bunuri sau servicii.
Utilizator: persoană fizică sau juridică care, prin crearea unui cont pe site, este de acord cu Termenii și Condițiile Generale.
Cont: informațiile despre utilizator / cumpărător (date de identificare, comenzi, facturi, etc) accesate prin logarea cu o adresă de e-mail și a unei parole.
Produs: orice bun / curs sau training achiziționat prin platforma SoundDen.ro
Comanda: intenția exprimată de un potențial compărător pentru achiziția de bunuri și servicii, prin intermediul site-ului, într-un format electronic sau telefonic.
Contract la distanță: O.U.G. nr.34 din 2014 – orice contract încheiat între profesionist / comerciant și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;
Contract de prestări de servicii: orice contract, altul decât un contract de vânzare, în temeiul căruia profesionistul prestează sau se angajează să presteze un serviciu consumatorului, iar acesta plătește sau se angajează să plătească prețul acestuia;
Tranzactie: încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui bun sau serviciu, cumpărătorului
Garanție comercială: orice angajament din partea profesionistului sau a unui producător (denumit în continuare garantul) față de consumator, în plus față de obligațiile legale prevăzute la art.5-14 din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, republicată, cu modificările și completările ulterioare, referitoare la garanția legală de conformitate, de a rambursa prețul plătit sau de a înlocui, a repara sau a întreține produsele în orice mod, în cazul în care acestea nu corespund specificațiilor sau oricărei alte cerințe din declarația privind garanția sau din publicitatea relevantă disponibilă în momentul sau dinaintea incheierii contractului, cerință care nu este legată de conformitate;

Identitatea firmei și descrierea serviciilor
Magazinul online www.soundden.ro este administrat de KNG EDUCATION SPOT S.R.L.
Sediul Social: sat. Borla, Comuna Bocșa, Nr. 209/A, Județ Sălaj.
Activitatea Principală: 8552 – Învățământ în domeniul cultural.
Cod Unic de Înregistrare: 43488321.
Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J31/592/2020.
Nr. de ordine în registrul comerțului: J31/592/23.12.2020.
Magazinul comercializeaza cursuri, activități și traininguri de muzică, pe teritoriul României și nu numai.

Confidentialitatea
Magazinul online www.soundden.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizeaza orice persoana denumit Client .
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi făcută de vânzător cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al cumparatorului/client.

Înregistrarea unei comenzi
Înregistrarea unei comenzi, prin intermediul magazinului online www.soundden.ro, presupune exprimarea acordului din partea potențialului cumpărător cu forma de comunicare, telefonic sau prin e-mail, utilizată de www.soundden.ro
Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca avand valoarea unui Contract.
O comandă se poate aplica pentru un bun sau serviciu din oferta de pe site. Un agent de vânzări va prelua comanda căreia i s-a alocat un număr de înregistrare și va confirma disponibilitatea produsului în urma verificării stocului. Livrarea comenzii se va face după informarea clientului despre existența produsului, în stocul propriu sau la furnizor (intern sau extern).
Contractul intra în vigoare la momentul emiterii facturii fiscale către cumpărător.
Prețurile produselor sunt valabile 24h, iar în situații excepționale se pot modifica în acest interval.
Produsele sunt disponibile în limita stocului și resurselor de timp.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda clientului în situația unui preț derizoriu sau incorect afișat pe site, dacă dintr-o eroare de comunicare produsul nu mai poate fi comandat sau perioada de livrare depășește limita rezonabilă de timp, datele clientului sunt incorecte sau incomplete, tranzacția cu cardul clientului nu a fost acceptată de bancă.

Drepturile și obligațiile vânzătorului / firmei
Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, etc.) este proprietatea www.soundden.ro și nu poate fi copiat, publicat, folosit în scopuri personale sau comerciale, fără acordul scris al proprietarului care administrează site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legilor în vigoare.
Vânzătorul are obligația de a prelua comanda de la client, de a o confirma prin mijloace electronice (e-mail, sms) sau/și telefonic.
Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a modifica sau a înlocui acești termeni, fără a anunța în prealabil.
www.soundden.ro isi rezervă dreptul de a-și selecta clientela, să închidă conturi personale, dacă există tentative sau suspiciuni de fraudă, în situația de informații personale false care împiedică executarea contractului de vânzare-cumpărare, utilizarea de limbaj injurios în comentarii cu scopul de a defăima.

Limitarea responsabilității firmei
Informațiile afișate pe site au scop informativ, proprietarul site-ului asumându-și responsabilitatea pentru acuratețea sau caracterul complet al acestora.
www.soundden.ro nu va fi răspunzătoare pentru pagube directe, indirecte, situații accidentale sau alte pierderi intangibile rezultând din: comportamentul utilizatorilor, imposibilitatea accesării site-ului, acces neautorizat la datele clientului, acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor site-ului, în situații de neglijență sau infracțiuni, neîndeplinirea unei comenzi, deteriorarea produsului în timpul transportului sau orice altă problemă de natură tehnică.
În timpul livrării produselor către cumparator, nu suntem răspunzători pentru întârzierea și integritatea coletelor livrate prin firme de curierat, ci doar pentru coletele livrate prin curierii firmei; în acest sens cumpărătorul va fi informat de eventuale situații accidentale apărute în livrarea produselor.
Vânzătorul depune eforturi pentru informarea corectă a clientului, despre caracteristicile, prețurile produselor și ale serviciilor afișate pe site. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile la produsele cu prețuri derizorii, rezultate din greseli de tiparire.
Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în limita stocului disponibil.
Nu se oferă garanția satisfacerii cerințelor, prin cumpărarea unui produs sau serviciu de pe site.
Nu ne asumăm răspunderea pentru modificarea, întreruperea sau suspendarea site-ului www.soundden.ro
www.soundden.ro își deșfășoară activitatea de vânzare a produselor prin intermediul magazinului online și nu numai, în conformitate cu legislația română.

Drepturile și obligațiile cumpărătorului
Clienții au dreptul de a utiliza paginile site-ului www.soundden.ro exclusiv pe propria răspundere, să-și creeze un cont, să modifice sau să șteargă acest cont din motive specifice, să comande produse, respectând Termenii și condițiile acestuia.
La crearea unui cont sau la efectuarea unei comenzi, potențialul compărător (utilizatorul) este obligat să nu furnizeze informații și date personale false, să nu înstrăineze contul și mai ales parola.
Clientul poate lansa o comandă electronică prin intermediul site-ului sau telefonic, exprimându-și acordul cu Termenii și condițiile acestui site, acceptând astfel să primească produsele solicitate și să plătească contravaloarea lor. Acesta poate anula o comandă prin e-mail sau telefonic, înaintea livrării produselor.
Cumpărătorul poate posta opiniile vizavi de produsele achiziționate, reclamațiile fiind acceptate doar la adresele de e-mail menționate în pagina de contact. Reclamațiile se vor soluționa în termen de maximum 30 de zile.
Cumpărătorul nu va dezvălui unei terțe părți și nu va face publice prin intermediul internetului sau a altor mijloace media, documentele (oferte, facturi, certificate de garanție, procese verbale) sau informările primite de la comerciant/vânzător.
Persoanele minore pot comanda produse doar cu consimțământul reprezentanților legali.
Doar persoanele cu domiciliul în România pot cumpăra produse de pe acest site.
Cumpărătorul poate notifica vânzătorul pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale.

Garanții
Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legea 449/2003 și a politicilor comerciale ale vânzătorilor.
Garanția unui produs este valabilă din momentul livrării acestuia.
Produsele comercializate prin intermediul www.soundden.ro sunt noi, în ambalajul original al producatorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală și/sau certificat de garanție. De asemenea, atât prețul cât și specificațiile tehnice nu reprezintă niciun fel de obligație contractuală și pot fi schimbate fără nicio notificare în prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produsul în sine.
Garanția acoperă defectele de material sau de fabricație, iar produsele care vor prezenta acest tip de defecțiuni vor fi înlocuite în cadrul termenului de garanție cu altele noi, conform legii. Termenul de garanție decurge de la data înscrisă pe factura de vânzare a mărfurilor.
Cumpărătorul poate refuza marfa livrată dacă sunt semne vizibile de deteriorare sau în caz de nefuncționare corespunzătoare.

Drepturi de proprietate intelectuală
Cumpărătorul întelege dreptul de proprietate intelectuală. Numele site-ului, imaginile, textele, simbolurile, elementele de grafică web, scripturile, programele, nu pot fi prelucrate, copiate, publicate, folosite în scopuri personale sau comerciale fără acordul scris al proprietarului care administrează site-ul.

Litigii
Neînțelegerile referitoare la executarea contractului de vânzare-cumărare se doresc a fi rezolvate pe cale amiabilă, în caz contrar, apeland la instanța de judecată competentă de la sediul comerciantului (vânzătorului).